Kefírová kultúra
Kód: 1302625 rokov
na trhu
Autorizovaný záručný
a pozáručný servis
Kamenná
predajňa
Vyspelá technológia
a najvyššia kvalita
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Obsah vrecka dať do 1 litra sterilizovaného mlieka s teplotou 20-22°C a nechať pri teplote 20-22°C 24 hodín.
Kefír je potom hotový. Spotrebná lehota je pri teplote 5 ° C cca 5 dní, pri teplote 10 ° C cca 3 dni.
Najlepšie odobrať 3 polievkové lyžice čerstvého kefíru na prípravu ďalšieho kefíru.
Tieto 3 lyžice dať čo najskôr do ďalšieho litra sterilizovaného mlieka (postup viď vyššie).
Pri príprave dbajte na správnu hygienu tak, aby ste do kefírovej kultúry nezavliekli cudzie baktérie.
Skladovať v chlade a v suchu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Syridlá a mliekarenské kultúry |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár