Kefírová kultúra

Kód: 13026
Tip
Neohodnotené
Značka: Milky
€5,50
Na dotaz
Môžeme doručiť do:
24.10.2024

Detailné informácie

25 rokov
25 rokov
na trhu
Autorizovaný záručný
Autorizovaný záručný
a pozáručný servis
Kamenná
Kamenná
predajňa
Vyspelá technoógia
Vyspelá technológia
a najvyššia kvalita

Podrobný popis

Obsah vrecka dať do 1 litra sterilizovaného mlieka s teplotou 20-22°C a nechať pri teplote 20-22°C 24 hodín.

Kefír je potom hotový. Spotrebná lehota je pri teplote 5 ° C cca 5 dní, pri teplote 10 ° C cca 3 dni.

Najlepšie odobrať 3 polievkové lyžice čerstvého kefíru na prípravu ďalšieho kefíru.

Tieto 3 lyžice dať čo najskôr do ďalšieho litra sterilizovaného mlieka (postup viď vyššie).

Pri príprave dbajte na správnu hygienu tak, aby ste do kefírovej kultúry nezavliekli cudzie baktérie.

Skladovať v chlade a v suchu.

Dodatočné parametre

Kategória: Syridlá a mliekarenské kultúry
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: